.
News Image

Gastrol voor de enige echte Ben Weyts in Tegen De Sterren Op

Ben Weyts zoals je hem nog nooit zag.

Vorige week vierde Tegen De Sterren Op het 500ste typetje uit de reeks, toen Guga Baùl voor de eerste keer in de huid kroop van zijn goede vriend Kobe Ilsen. Maar 500 typetjes is niet het eindpunt, en dus gaat de cast van Tegen De Sterren Op ook op woensdag 12 april weer lekker door met imiteren.

Na een pauze van 18 jaar kon Vlaanderen zondag kijken naar de eerste aflevering van het vernieuwde ‘De 3 Wijzen’. Bij Tegen de Sterren Op presenteert host Kobe Ilsen (Guga Baùl) op woensdag 12 april een politieke special. Bart De Wever (Ivan Pecnik), Gwendolyn Rutten (Tine Embrechts) en Wouter Beke (Chris Van Espen) mogen deze keer de plaats van de wijzen innemen. Onze minister van Mobiliteit Ben Weyts - de enige echte - moet als kandidaat proberen de leugens van de waarheden te onderscheiden.

Afgelopen zondag sloot Tom Boonen tijdens Parijs-Roubaix zijn professionele wielercarrière af. In een exclusief interview blikt Tom (Guga Baùl) terug op de afgelopen weken en werpt hij ook een blik op de toekomst.

De Amerikaanse president Donald Trump (Ivan Pecnik) komt eind mei naar België voor een officieel bezoek. Charles Michel (Walter Baele) wil niets aan het toeval overlaten en dus trekt hij alvast naar Washington om het bezoek voor te bereiden.

Bartel Van Riet nam de afgelopen weken bekende Vlamingen mee naar de wildernis voor een survivaltocht in ‘Bartel In Het Wild’. Deze keer neemt Bartel (Guga Baùl) een wel heel onverwacht duo op sleeptouw: Groen-politicus Kristof Calvo (Jonas Van Geel) en ‘Temptation’ Pommeline (Clara Cleymans). Benieuwd of ze het 72 uur zullen volhouden.

Gunter Lamoot presenteert binnenkort samen met Guga Baùl bij VTM de nieuwe quiz ‘Kan u de vraag nog eens herhalen?’. Voor het zover is, geeft Tegen de Sterren Op hem de kans om nog even tot rust te komen met zijn eigen spiegelbeeld. Komt de kijker in deze Tête-à-Tête tussen Gunter Lamoot en Gunter Lamoot (Guga Baùl) te weten wat Gunter echt van zijn medepresentator vindt?

Annemie Struyf (Nathalie Meskens) bracht het voorbije jaar veel tijd in Frankrijk door voor haar programma ‘La vie en rose’. Ondertussen is ze terug in België en kan ze zich weer focussen op de Belgische actualiteit. Daarom brengt zij woensdag haar eigen ‘Vers Van De Pers’.

Voor iemand met een enorm drukke agenda als Christoff, kan een tweede versie van jezelf soms handig zijn. Maar Christoff (Jonas Van Geel) lijkt het stilaan toch gehad te hebben met die andere Christoff, die imitator van hem. Geraken de twee Christoffs (de echte en de iets minder echte) er samen uit tijdens een bijzondere versie van hun song ‘Zeg Maar Niets Meer’?

Tegen De Sterren Op, woensdag 12 april om 20.35 op VTM.

Download onze app voor iOS of Android