You are here

Gad Elmaleh komt naar Arenbergschouwburg

14/06/2018 17:00-

Komiek wil Antwerpen warm krijgen voor zijn humor. 

Gad Elmaleh. Een standup comedian met faam. Aanvankelijk in franstalig gebied. Nu met zijn engelstalige shows aan een bijzonder grote opmars bezig in de rest van de wereld. Zijn nieuwe voorstelling ‘The Dream Tour’ brengt hem op donderdag 20 september naar de Arenbergschouwburg in Antwerpen. De ticketverkoop start op vrijdag 15 juni om 10u.

Gad Elmaleh kan mooie geloofsbrieven voorleggen. De uit Casablanca afkomstige Fransman/Canadees/Marokkaan heeft zich opgewerkt van Frankrijk’s meest populaire standup comedian tot wereldwijd fenomeen. Sinds 2015 woont Gad, ook gevierd acteur, bekend van onder andere The Adventures of Tintin en Woody Allen’s Midnight in Paris, in de Verenigde Staten. Met zijn eerste engelstalige programma resideert hij wekenlang in Joe’s Club in New York. En van daar gaat het de VS rond. Met als hoogtepunt een uitverkochte Carnegie Hall in februari 2017.

Gad’s engelstalige special ‘Gad Elmaleh: American Dream’, opgenomen in The Town Hall in New York, is sinds kort beschikbaar op Netflix. Op briljante manier deelt hij zijn kijk op zijn nieuwe thuisland. Hun obsessie met eten, de bijzondere datingcultuur, hun Parijs versus dat van hem. Dit najaar brengt zijn ‘The Dream Tour’ hem terug naar Europa. Op donderdag 20 september staat hij in de Antwerpse Arenbergschouwburg. Ga dat zien!

Tickets voor “The Dream Tour” van Gad Elmaleh zijn uitsluitend te koop via proximusgoformusic.be en arenbergschouwburg.be. Een ticket (incl.servicekosten) kost 32,50 euro in voorverkoop.

Meer nieuws over:

Gad Elmaleh

Gerelateerde bio's: