You are here

Frans Bauer Live in Concert IX

24/04/2012 09:00-

Na het uitverkochte Lotto Arena concert eerder dit jaar trekt Frans Bauer met “Live in Concert IX” later dit jaar de theaters in.

Het wordt net als zijn voorgangers een avondvullende show met natuurlijk... een lach, een traan, gezelligheid, maar bovenal veel feest. Frans doet van deze exclusieve show slechts drie voorstellingen in Vlaanderen : in Oostende, Gent en Hasselt. Snel wezen is dan ook de boodschap.

Onder begeleiding van het 9-koppige orkest de “Holland Showband” worden alle hits van de afgelopen jaren ten gehore gebracht. Naast de hits staan ook de door Frans geschreven nieuwe liedjes centraal. Hij zingt zelfs liedjes die nog niet eerder zijn verschenen! Zijn nieuwste TV programma Zigeunernacht levert ongetwijfeld leuke anekdotes op en zorgt wellicht nog voor een leuke verrassing. Laat de zorgen voor morgen en geniet van een wervelende show, van de positiefste zanger in de Lage Landen, Frans Bauer.

De theatershow Frans Bauer “Live in Concert IX” is te zien in Oostende (Kursaal) op vrijdag 12 oktober, in Gent (Capitole) op zaterdag 13 oktober en zondagnamiddag 14 oktober in Hasselt (Congrestheater). Tickets voor Oostende en Gent www.sherpa.be, voor Hasselt www.teleticketservice.com. Boekingen Frans Bauer : KING Entertainment, 013/33.45.45.

Tags: