.
News Image

Fortnite Battle Royale - hoe word je nummer 1?

Tips en tricks om de beste te worden in het populaire game!


Eerste Nederlandstalige boekenserie met tips & tricks voor Fortnite spelers. 3-delige serie om de beste speler van de populairste game ter wereld te worden



Het is momenteel de populairste game onder jongeren ter wereld: Fortnite Battle Royale. Een gratis game bomvol gekke dansmoves en coole outfits. Samen met je pal batallion maak je jacht op de gezamenlijke vijand en probeer je als laatste over te blijven op het eiland. En iedereen wil natuurlijk de beste van de squad zijn, met de nieuwe serie Fortnite-boeken gaat dat zeker lukken. Deze eerste Nederlandstalige full-color boeken vol tips & tricks helpen iedere noob het eiland te veroveren! Deel 1 en 2 zijn vanaf 1 augustus beschikbaar.



Met deze boeken ben je na de zomervakantie de beste Fortnite speler van de klas!



Auteur Jason R. Rich is een fanatieke gamer en schreef meer dan 25 boeken voor hardware, software en videogames. Ook schijft hij regelmatig reviews over games, en werkt hij als consultant voor de grootste computer en videogames ontwikkelaars.



Word nummer 1: De eerste gids in de serie richt zich vooral op de jongste spelers (8 – 12 jaar) en helpt je het spel helemaal onder de knie te krijgen. Leer bijvoorbeeld in een razend tempo de beste wapens te verzamelen, de stormen te vermijden, het eiland veilig te verkennen en uiteindelijk als enige over te blijven en het spel te winnen.



Fortnite Battle Royale - Hoe word je #1



Word een pro: Speciaal voor de spelers die al een tijdje Fortnite spelen (8 – 16 jaar) en al wat meer ervaring hebben. In deze gids leer je je wapens zo effectief mogelijk te gebruiken en de beste tricks voor betere landingsplekken. Ook leer je strategieën en oplossingen om in het laatste stadium van het spel als enige over te blijven en te winnen.



Fortnite Battle Royale - Hoe word je een pro