You are here

Financiele ramp voor Tine Embrechts

12/09/2018 07:14-

De onzekerheid knaagt bij Tine Embrechts. 

Deze week is Tine Embrechts één van de weekgasten in Gert Late Night. De mama van vier kinderen heeft haar handen meer dan vol met haar gezin maar maakte toch tijd om vier dagen lang op de Evanna te komen logeren.

Tine gaf aan James toe dat het momenteel niet de meest leuke periode in haar leven is. “Ik ben wel gelukkig maar aan de andere kant is ook het niet de leukste periode. "Je zit thuis en dat is echt een fabriek die draait. De ene dag crasht de ene, de andere dag crasht de anderen omdat het gewoon te zwaar is. Ik heb wel al dikwijls gezegd: het zijn er te veel.” En dan heeft Tine het uiteraard over haar vier kinderen. Samen met Guga Baul heeft zij twee kinderen maar uit een vorige relatie heeft Tine ook nog twee kinderen. Dat zijn ondertussen tieners geworden en ook die vragen heel wat aandacht.

Guga Baul en Tine Embrechts vormen ondertussen al heel wat jaren een koppel. Guga kreeg er van de ene op de andere dag twee kinderen bij nadat Tine en hij verliefd werden en een koppel gingen vormen. Tine kwam uit een scheiding. “Ik denk dat Emilio 5 was en Oscar 8. Toen ik bij Laurent (de echte naam van Guga) was, heeft hij wel zeker in het begin, vaak nog iemand bij hem gehad die heel triestig was. Wat ook niet evident voor hem was. Ik was wel héél verliefd maar toch… “
Tine was bang om opnieuw gekwetst te worden na haar scheiding. Daarom trok zij al vrij snel een grens: ‘tot daar en niet verder’. Maar ondertussen zijn Tine en Laurent een koppel én hebben zij twee kinderen. “Aan de andere kant zal ik niet snel – of niet meer - zeggen: ‘ik ga met u trouwen’. Dat wil ik niet meer. Ik wil elke dag opnieuw kunnen kiezen voor iemand. Ik wil niet dat ik een papier heb ondertekend dat ik daar de rest van mijn leven bij blijf. Je eet dat niet.”
En toch ziet Tine zichzelf niet meer naast een andere man wakker worden. “Op dit moment niet want ik voel mij heel gelukkig.”
Een andere bekentenis heeft betrekking op haar carrière. Tine is ondertussen 43 en de houdbaarheidsdatum van vrouwen in de media is beperkter dan die van mannen en dat voelt zij nu al. Tine heeft de laatste tijd minder werk en voor een zelfstandige is dat een ramp. Ze hoopt dan ook dat er de komende jaren veel werk zal zijn voor vrouwen boven de 40. “Soms is het moeilijk om rond te komen. Ik ben zelfstandige sinds enkele jaren. Ik ben zwanger geweest , ben bevallen en dan is dat toch wel een financiële ramp. Mensen zeggen soms tegen mij: ‘neem eens een time-out’ . Dan denk ik ‘Ik kan me dat echt niet permitteren’ “ weet Tine.

Meer nieuws over:

Tine Embrechts, Gert Late Night

Gerelateerde foto's:

Ringland Festival 2016

Tine Embrechts - Antwerpen - 25/06/2016

Liefde voor Sterren tegen de Muziek op

Tine Embrechts - Oostende - 24/08/2015

Hommage aan La Esterella

Tine Embrechts - Antwerpen - 19/08/2011

Duet met Helmut Lotti bij Peter live

Tine Embrechts - Vilvoorde - 12/11/2010

Gerelateerde bio's: