.
News Image

Filip D'Haeze zoekt jongens voor boysband

En 't is dringend....

Bijna een half jaar geleden kwam entertainer Filip D'haeze met het idee aandraven om een boysband op te starten met Vlaamse jongens. Filip was zelf ooit leadzanger van de boysband En Zo... in de periode eind jaren 90 toen ook Get Ready en Good Shape het mooie weer maakten in de hitparades.
Wereldwijd zijn boysbands tegenwoordig weer helemaal HOT en zo kreeg Filip D'haeze het idee om komend voorjaar uit te pakken met een Vlaamse boysband.

Filip: "Aanvankelijk zouden de jongens in het Nederlands gaan zingen maar door de samenwerking met producer Patrick Hamilton kreeg de formule al direct een internationale kans. Patrick heeft veel buitenlandse contacten, die nu al vol ongeduld zitten te wachten op de eerste resultaten.
De zoektocht naar de juiste jongens heeft wel wat voeten in de aarde gehad want we verwachten van hun dat ze van alle markten thuis zijn. De look moet er zijn maar natuurlijk is ook de stem heel belangrijk. Goed kunnen zingen is net niet genoeg. De stemmen moeten matchen en internationaal klinken."

Zondag 22 december is er een laatste stemtest in de studio en dan gaan de jongens aan de slag en worden ze klaargestoomd om zo snel mogelijk hun eerste single voor te stellen.

Filip: "Hun eerste single is echt een heel sterk en internationaal klinkende song en zo heeft producer Patrick Hamilton er nog wel een paar liggen die hij samen schreef met andere, buitenlandse producers. We hopen snel van start te kunnen gaan want blijkbaar hebben we door de zoektocht wat tijd verloren en zijn we niet meer de enige met het idee."

Wie tussen 18 jaar en 22 jaar is en beschikt over de juiste looks en stem, kan snel nog reageren en zich inschrijven voor de laatste auditieronde.
Stuur dus als de bliksem een mailtje naar: maarten@anneliesvalepyn.be met jouw CV en recente foto.