.
Jill Goede
maandag 31 mei 2021

Fans laten Jill uit Big Brother in de steek

Dit moet haar geen prettig gevoel geven.

Dat Jill Goede, de winnares van Big Brother 2021, een gouden hart heeft, daar twijfelt niemand aan. De winnares heeft altijd gezegd dat zij een deel van haar prijzengeld aan de afdeling kinderoncologie van het Prinses Maxima Ziekenhuis zou schenken, maar zij wou meer. Daarom zette Jill een inzamelactie op poten om 50.000 euro extra in te zamelen.

Jill rekende op haar fans in de hoop dat daar gulle schenkers tussen zouden zitten, maar die fans laten Jill nu in de steek. Na ruim drie weken is er amper 3% van het totaalbedrag ingezameld. Amper 1.870 van de 50.000 euro is al opgehaald en dat door 168 donateurs. Een pijnlijke zaak volgens fans van Nick. Die hadden tijdens de finale van Big Brother al een wrang gevoel over de eerlijkheid van de stemming.

“Ik twijfel opnieuw aan de eerlijkheid van de stemming tijdens de finale. Nick had moeten winnen. De productie heeft er alles aan gedaan om Jill te laten winnen. Dat Barbie-poppetje is niet zo populair dan wij vermoeden”, schrijft iemand op een fansite van Big Brother. Sommige mensen twijfelen zelfs aan het feit dat Jill zelf geld gegeven heeft aan het Prinses Maxima Ziekenhuis. “Ze heeft alleen dit gezegd om te kunnen winnen , zo laf”, reageert een andere fan van Nick.

Hoe dan ook, wij zijn de slechtsten nog niet en roepen gulle Nederlanders (en Belgen) op alsnog te doneren. We gaan die kinderen op de kankerafdeling toch niet in de steek laten? We hebben nog 9 dagen tijd om een héél klein bedrag of een megagrote som te schenken via https://www.maximaalinactie.nl/actie/jill-goede.

Bio van Jill Goede

Meer Over:

Jill Goede Big Brother