.
News Image

Family Radio staat elke dag op Jaarbeurs Gent

Volgend weekend is er zelfs de Vrolijke Vriendenbus.


Van 10 tot 18 september is Family Radio aanwezig op de Jaarbeurs te Gent in Flanders Expo. In het BV-dorp zullen ze er dagelijks live uitzenden.In het weekend van 17 en 18 september komen zelfs heel wat artiesten optreden met de Vrolijke Vriendenbus.

Zaterdag zijn dat Corina, Gino Di Lukaz, Leah Bien, Axel Lane, Guy Neve, Dina Rodrigues, Take II, Yvan Verelli, Louis Flion, Trisha, Wim Leys, David Vandyck, Marina Wally, Jennifer Berton en Steve Tielens.

Op zondag 18 september zijn dit de namen van de optredende artiesten: Davy Dilamo, Les Charmeurs, Tom & Tamara, Sammy Moore, Ida De Nijs, Christof Chapsis, Johan Veugelers, Jacco Ricardo, Nic Caan, Eveline Cannoot, Sasha & Davy en Chris Reilhof.

Deze optredens vinden telkens plaats van 15 tot 18 uur.Er zijn enkele manieren om gratis toegang te krijgen. Met een KBC-bankkaart krijg je toegang voor 2 personen. En via http://www.jaarbeursgent.be/toegangskaarten/ krijg je eveneens gratis toegang voor 2 personen, door de code “CFMFR16” in te geven.We raden om voor een laatste stand van zaken toch de Facebook pagina van 'Jaarbeurs Gent' even te raadplegen.


Download onze app voor iOS of Android