.
Charlotte Sieben
zaterdag 2 oktober 2021

Familie-actrice onthult haar passie: “dat is het meest intieme medium”

Naast acteren heeft ze ook nog een andere droom

Vlak voor de zomer maakte Charlotte Sieben haar entree als Louise in 'Familie'. Ondertussen staat ze al een half jaar op de set en voelt ze zich steeds meer thuis. In de reeks is Louise pas begonnen met studeren, maar in het echte leven is Charlotte sinds dit jaar afgestuurd en heeft ze haar studies radiojournalist afgerond.

Actrice worden was voor Charlotte altijd een grote droom. “Maar mijn liefde voor radio – ongetwijfeld het meest intieme medium – is altijd blijven sluimeren”, vertelt ze aan Primo. Charlotte oefende haar liefde voor de radio al heel vroeg uit. Zo kondigde ze thuis als puber zelf plaatjes aan en af die op de radio te horen waren. “Radio maken zie ik mezelf wel nog doen. Ik weet alleen niet wanneer.”

Ze heeft in ieder geval al de troeven in huis om op de radio te kunnen presenteren. Met haar jonge en dynamische stemtimbre kan ze op eender welke hitzender terecht. Al zal dat nog niet voor meteen zijn. “Ik focus me momenteel vooral op 'Familie' en ik hoop dat mijn rol als Louise een lang en mooi huwelijk wordt. Maar zeg nooit nooit.”