.
News Image

Familie-actrice: “dankzij het virus is onze vriendschap ondertussen liefde geworden”

"Daardoor zijn we nog meer naar elkaar toe gegroeid."

Annie Geeraerts beleeft heftige tijden als ‘de bomma’ in Familie, maar in het echte leven vergaat het de 94-jarige actrice prima in de liefde.

“Deze periode deprimeert me niet, maar het ontbreken van perspectief vind ik wel lastig”, geeft Annie Geeraerts toe in Dag Allemaal. “Ik ben heel gelukkig dat ik niet alleen ben, want dan had ik het wellicht moeilijker gehad. Ik heb thuis iemand om mee te praten en dat verlicht. Mijn vriend Paul neemt alle donkere gedachten weg”, onthult de Familie-actrice in het weekblad.

Sinds de uitbraak van het coronavirus wonen Annie en haar nieuwe vriend Paul samen. “Het is mooier dan verwacht en gehoopt”, klinkt het enthousiast bij de actrice. “Toen we door de lockdown niet meer buiten mochten, zagen we het niet zitten om elk in ons eigen huis te vereenzamen”, vertelt ‘de bomma’ uit Familie.

“Paul is toen bij mij ingetrokken. Daardoor zijn we nog meer naar elkaar toe gegroeid. De vriendschap die er al was, is ondertussen liefde geworden. Dankzij corona”, klinkt het gelukkig bij Annie Geeraerts.

En het koppel denk al aan de volgende stap. “We willen een samenlevingscontract opstellen, maar dat wordt iets voor na corona”, ziet Annie Geeraerts de toekomst rooskleurig tegemoet.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Annie Geeraerts