.
Jan Van den Bosch
dinsdag 12 oktober 2021

Familie-acteur op krukken na zwaar ongeluk op de set: “ligamenten gescheurd”

Pijnlijk ongeval op de set.

De makers van 'Familie' zullen weer even hun creativiteit moeten bovenhalen nadat Jan Van den Bosch, die Zjef speelt voor enkele weken op krukken moet lopen. In Dag Allemaal vertelt hij wat hem is overkomen.

“Tijdens de repetitie verloor iemand zijn evenwicht. Ik wilde hem opvangen, maar hij belandde op mijn been en mijn enkel deed krak. Het verdict: een scheurtje in de ligamenten.” Maar Jan bekijkt het positief: “Ik stond vlak achter hem en had twee keuzes; hem laten vallen of hem proberen op te vangen. Ik koos voor het laatste, met dit dus tot gevolg. Gelukkig heeft hij er zelf niks aan overgehouden, anders was het allemaal voor niks geweest”, lacht Jan.

Omdat Jan opnames heeft voor 'Familie' kon zijn enkel niet worden gegipst. “Maar volgens de dokter geneest dat scheurtje vanzelf als ik er geen gewicht op zet, en veel meer kunnen ze eigenlijk niet doen.”

Hoewel Jan in 'Familie' de altijd actieve Zjef speelt, zal dat er binnenkort eventjes anders uitzien en zal Zjef veel op een stoel of aan de toog zitten.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jan Van den Bosch