.
Ludo Hellinx in Familie - aflevering 6833
zondag 20 maart 2022

Familie-acteur ontkent gerucht over terugkeer: “dat zal er nooit van komen”

Ze hebben er geen hoop op

Ludo Hellinx en Hilde Van haesendonck kregen enkele maanden geleden te horen dat hun personages uit Familie zouden verdwijnen. Ondertussen zagen de kijkers hoe Patrick en Jenny voor drie maanden op wereldreis vertrokken. Maar bij die drie maanden zal het niet blijven…

Familie-kijkers die hopen op een snelle terugkeer van hun geliefde personages moeten niet hopen dat ze na drie maanden weer op het scherm zullen verschijnen.

“Ik weet ook niet zeker of ik nog mag hopen om ooit een terugkeer te maken”, vertelt de 66-jarige Ludo Hellinx in TV Familie. “Dat hangt af van de inspiratie van de scenaristen en daar heb je als acteur geen vat op. Nee, ik denk dat we onder dit hoofdstuk een streep kunnen trekken”, vreest de acteur dat zijn afscheid bij Familie definitief is.

En bij Hilde Van haesendonck overweegt hetzelfde gevoel. Hun personages zijn niet gestorven, dus in theorie is een terugkeer niet uitgesloten: “Maar ik vrees ook dat een terugkeer er nooit zal komen”, aldus de 68-jarige actrice in TV Familie.

Download onze app voor iOS of Android