.
Jeroen Van Dyck in Familie
vrijdag 12 februari 2021

Familie-acteur licht tipje van de sluier op: “die verhaallijn is nog niet ten einde”

“Dat zullen de kijkers snel merken.”

Jeroen Van Dyck heeft er dankzij zijn rol in Familie enkele heftige maanden opzitten. “Dat heeft veel energie van mij gevraagd”, geeft de 41-jarige acteur toe. Oorspronkelijk zou ‘Tony’ vier maanden in Familie blijven, maar uiteindelijk groeide het uit tot een rol van een jaar. “Zowel voor mij als voor Margot Hallemans, die Hanne speelt, is het al serieus heavy geweest”, geeft de ex van Nathalie Meskens toe in Primo.

En de kijkers van Familie mogen zich nog aan het een en ander verwachten, want de rol van Tony is nog niet uitgespeeld. “Die verhaallijn is nog niet helemaal ten einde”, klinkt het mysterieus bij Jeroen Van Dyck. “Dat zullen de kijkers snel merken.”

Jeroen Van Dyck geeft in Primo toe dat hij de impact van de rol toch wat onderschat heeft. “Het is heftiger binnengekomen dan verwacht.

“We speelden soms ook verschillende scènes na elkaar die voor meerdere afleveringen bestemd waren. Zo moest ik eens een hele voormiddag tegen Margot staan brullen. En in de namiddag moest ik haar met een touw vastbinden aan haar bed en haar proberen te verstikken.” Heftig, geeft Jeroen Van Dyck toe in Primo.

Bio van Jeroen Van Dyck