You are here

Falko gaat internationaal met Fragile

14/11/2018 12:30-

Idool 2011-deelnemer Falko brengt nieuwe single uit.

Zanger, componist en model Falko (24) richt zijn muzikale pijlen voortaan ook op Spanje met de nieuwe single Fragile, die vrijdag verschijnt. Een onverwachte stap voor Falko, die bekend werd dankzij zijn opgemerkte deelname aan Idool 2011.

Sedertdien componeert hij in alle rust aan nieuw, eigen werk. Hij verbleef drie jaar in Spanje, waar hij de studie 'elektronisch producer' vervolmaakte. Voor zijn eigen composities werkt hij samen met producers Jeff Mast en Ricky Marques van Inntune Records.

Falko verrast deze week met het gloednieuwe Fragile. Een dansbaar uptempo nummer, met poppy en tropische invloeden. De fris klinkende single is deels Engels-, deels Spaanstalig. Dat moet Falko ook lanceren in Spanje, dat zijn tweede thuis is geworden. De bijhorende clip werd dan ook opgenomen in Spanje, met het internationaal model Dani Ospina als tegenspeler voor Falko. De clip is holebi-getint, een rode draad in het werk van Falko. De fans maken zaterdag voor het eerst live kennis met Fragile, tijdens een showcase in Pépé's Crème Beach Bar in Oostende.

Meer nieuws over:

Falko De Bolster

Gerelateerde foto's:

Idool 2011

Falko De Bolster

Gerelateerde bio's: