.
News Image

Facebook lacht met fout in Facebookpost Eén

Oeps, een dt-fout...
Zondagochtend verscheen er op de sociale media van Eén een video waarin de zender de nieuwe aflevering van ‘Kamp Waes’ wil promoten. Vanavond moeten de kandidaten elkaar beoordelen en dat hadden de resterende aanwezigen niet meteen verwacht.

Bij de video hoorde uiteraard ook een tekst en die ging als volgt: ‘De kandidaten moeten voor de eerste keer elkaar beoordelen. Het beloofd een doodeerlijke evaluatie te worden in #KampWaes! Vanavond om 20u00.”
De volgers van Eén waren zondagochtend in ieder geval goed wakker, want zij merkten de kanjer van een dt-fout op. ‘Het beloofd’ moet uiteraard ‘Het belooft’ zijn.

“OMG! Wordt dit echt niet gecontroleerd op dt fouten vooraleer dit verschijnt op social media? Zelfs mijn kleinkind doet het beter! #shameonyou#”, schreef één van de volgers op Facebook. Een andere volger begrijpt ook niet dat zo’n fout op de sociale media geraakt. “Je zou toch veronderstellen dat als ze bij één mooi Nederlands moeten praten op tv, ze het toch zeker correct moeten kunnen schrijven?!?! #vredeopaarde #dt-foutvanhetjaar”