You are here

Extra concert Moderat

06/02/2016 18:20-

Moderat maakt een opmerkelijke terugkeer!

Het Berlijnse trio onthult vandaag zijn nieuwe track "Reminder", de eerste single uit hun in de lente te verschijnen album 'III'.

En Moderat kondigt tot onze grote vreugde ook vier nieuwe concerten aan, in Manchester, Londen, Amsterdam en... Brussel! De Duitsers keren meer bepaald naar ons land terug op 30 september, voor een concert in Vorst Nationaal.

De artistieke samenwerking tussen Gernot Bronsert en Sebastian Szary, de breinen achter Modeselektor, en Sascha Ring – alias Apparat – had niet anders dan briljant kunnen zijn. De drie deden al snel opwinding rijzen met 'I', een prachtig debuutalbum dat in 2009 verscheen. De mengeling van ritmische punch van Modeselektor en de sfeervolle finesse van Apparat slaat nagels met koppen. Moderat bundelt in 2013 opnieuw de krachten voor 'II' en dwingt steeds meer respect af met elf doorslaande tracks als "Bad Kingdom", "Versions" en "Let In The Light". Afgelopen maand nog kondigden ze de nakende release van 'III' aan. De bijhorende concertreeks – met bij ons ook een show in het Koninklijk Circus in Brussel – was in recordtempo uitverkocht.

Start ticketverkoop: woensdag 10 februari om 10u en dat via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

Ticketprijs (incl. servicekosten): 35 euro

Meer nieuws over:

Moderat

Gerelateerde bio's: