.
News Image

Exit Louis Talpe in De Slimste Mens

Louis Talpe geklopt door Eva en Tine.


Acteur Louis Talpe heeft zich dinsdagavond niet kunnen verzekeren van een vijfde deelname aan De Slimste Mens Ter Wereld. Het was Eva De Roo die met 353 seconden de overwinning wist binnen te halen, haar eerste trouwens. Eva speelt al drie aflevering mee en is nu ook zeker van haar vierde. Nieuwkomer Tine Reymer verzamelde 257 seconden, Louis Talpe 291. Eigenlijk werd er dinsdagavond regelmatig zwak gespeeld. Het contrast was vaak groot want de ene keer liet een kandidaat kostbare seconden liggen, op het andere moment werd er supervlot gescoord.

​Zo ook tijdens het finalespel waarin je verwacht dat de kandidaten toch wel meer over Neil Young kunnen vertellen dan zanger en Canadees. Niet dus. Zelfs bij de Belgische dierentuinen komt Tine niet verder dan de Zoo van Antwerpen en Pairi Daiza. Louis Talpe kende Planckendael dan weer wel. Tine laat zich taktisch zakken en speelt bij de laatste vraag Louis Talpe naar huis dankzij een vraag over Sven Gatz.



​Olga Leyers blijft aan de leiding met 11 deelnames, gevolgd door Gilles Van Bouwel met 10 stuks. Ihsane Chioua Lekhli heeft net zoals Bieke Ilegems 5 deelnames op haar naam. Jonas Geirnaert en Eva De Roo staan vijfde en zesde. Jan Jaap Van der Wal en Louis Talpe staan op 7 en 8. In theorie is Louis Talpe nog in de running voor de finaleweken. Zal er nog iemand over hem kunnen wippen in de stand? Katrin Kerkhofs misschien? Woensdag krijgen we dus een aflevering met drie vrouwen. Het was ooit anders...

Bio van Louis Talpe

Meer Over:

Louis Talpe