.
Aaron Blommaert in Familie - aflevering 7016
vrijdag 13 mei 2022

Er is wat op til in 'Familie'

Het nieuwe decor verschijnt in beeld

In 'Familie' zien we opnieuw een gloednieuw decor opduiken. De studenten Kato, Jelle, Louise en Raven moeten verhuizen en komen terecht in een gloednieuw studentenkot. Er is de afgelopen dagen al heel wat te doen geweest over het luxueuze huis waarin de jongeren terecht zullen komen.

Alix Konadu, Maarten Cop, Charlotte Sieben en Aaron Blommaert zijn in ieder geval erg enthousiast over het nieuwe decor waar ze de komende maanden veel zullen vertoeven.

“Kato, Louise en Jelle zullen in hetzelfde gebouw wonen, maar het huurcontract van Jelle start pas na de zomer. Voorlopig lossen Kato en Louise dat op door samen een kamer te delen en het andere kot aan Jelle te laten. Als Raven op bezoekt komt en bij Louise wil blijven slapen, zorgt dat natuurlijk voor praktische problemen en grappige situaties”, licht Alix een tipje van de sluier op in 'Familie'.

Maar ook op relatievlak staat er heel wat te gebeuren bij de jongeren. Knipperlichtrelaties zullen niet ondenkbaar zijn bij de studenten. Volgens Alix zorgt het nieuwe decor ook voor heel wat nieuwe verhaallijnen.

“Logisch, want studenten die met studenten samenwonen, dat is nog wat anders dan met een gezin in hetzelfde huis wonen. Deze nieuwe situatie zal een heel nieuwe drive geven aan de reeks.”

Download onze app voor iOS of Android