You are here

Equal Idots leven nummer voor film Bad Trip

06/12/2017 19:00-

Vorige week nog in De Slimste Mens Ter Wereld, nu kent iedereen hem. 

De Belgische rockgroep ‘Equal Idiots’, van Thibault Christiaensen (zang en gitaar) en Pieter Bruurs (drums), levert een fantastisch nummer voor de nieuwe Vlaamse film BAD TRIP. Het gaat om het nummer ‘Cover The Corpse’, de openingstrack van hun album ‘Eagle Castle BBQ’ dat net voor de zomer verscheen via Noisesome/Caroline Music. Na een zeer drukke zomer, met optredens op Suikerrock, Lokerse Feesten, Maanrock en Rock Herk, kondigt 2018 zich hoopvol aan voor ‘Equal Idiots’ met alweer een fijne festivalzomer.

Dinsdag ging BAD TRIP spectaculair in première in Antwerpen met sexy sambadanseressen en knallende motards! In de komedie BAD TRIP schitteren Jonas Van Geel, Ben Segers, Gene Bervoets en Tom Audenaert in de hoofdrollen. De film van regisseur Dries Vos (Biker Boys, Allemaal Familie) werd geproduceerd door Marmalade. Entertainment One brengt Bad Trip op 6 december uit in de Belgische bioscopen.

In Bad Trip komen vier vrienden in de problemen, wanneer ze ongewild binnen één week een enorme hoeveelheid cocaïne moeten verkopen. Een haast onmogelijk opdracht voor de meest ervaren gangsters, maar voor deze vier losers, die geen schel kaas gegeten hebben van het drugsmilieu, compleet onmogelijk. De waanzinnige opdracht dwingt hen steeds dieper af te dalen in de krochten van de criminaliteit. Een spannende, explosieve en hilarische tocht die hen lijnrecht tegenover de Joodse maffia, een Turks drugkartel en een bende criminele motards zet.

Meer nieuws over:

Equal Idiots

Gerelateerde foto's:

Suikerrock 2017

Equal Idiots - Tienen - 28/07/2017

Gerelateerde bio's: