You are here

Eindelijk eens goed nieuws door Daphne Paelinck

13/07/2020 13:58-

En dat mag ook wel een

De afgelopen maanden waren geen prettige tijden voor Daphne Paelinck en haar man. Samen hadden zij flink geïnvesteerd in een pop-up theater in Antwerpen en dan plots was er de lockdown. Inkomsten weg, maar de facturen bleven kopen. De wanhoop groeide, maar nu er weer meer kan, is er weer een sprankeltje hoop.

Vanaf eind deze maand gaat Daphne Paelinck de voorstelling 'Droomprinses in Dromenland' spelen in Fort 5 in Edegem. Zes weekends op rij spelen Daphne Paelinck, Randall Van Duytekom, Mike Wauters, Gregory Van Damme, Anke Jochems en Jeroen Logghe de 75 minuten durende voorstelling die trouwens voor alle leeftijden geschikt is. De primaire doelgroep zijn kinderen tussen 4 en 11 jaar jong.

"WAW. Het gaat echt hard. Wat fijn om op deze manier weer theater te kunnen maken! Meer dan 500 tickets gingen al de deur uit", laat Daphne weten. Het gaat zelfs zo goed dat zondag 26 juli zo goed als uitverkocht was. "En daarom hebben we daar twee extra tijdsloten geopend", glundert Daphne. Het leuke aan deze voorstelling is dat je letterlijk door de wereld van de prinses wandelt. Deze prachtige manier van theater beleven, zorgt ervoor dat je in de namiddag om de 20 minuten een tijdslot kan kiezen. Op die manier geniet je niet alleen van theater, maar ook van de natuur en een mooie én aangename wandeling.

Tickets via http://www.deproefkonijnen.be/

Meer nieuws over:

Daphne Paelinck

Gerelateerde foto's:

Wittekerke

Daphne Paelinck - Vilvoorde - 01/08/2020

Bij Medialaan

Daphne Paelinck - Vilvoorde - 05/01/2019

Gerelateerde bio's: