.
Els Ouderits
zondag 31 oktober 2021

Eddy uit ‘Don’t worry be happy’ herdenkt zijn overleden vrouw

Hij eert haar met een emotionele brief

Voor Eddy en Els begon het allemaal in een cafeetje in Deurne aan het Sportpaleis. De klik was er meteen en Eddy Peirman viel als een blok voor Els Ouderits. Amper een half jaar na hun eerste ontmoeting gaven ze elkaar het jawoord en kregen ze vier prachtige kinderen.

Achttien jaar lang waren Eddy en Els niet van bij elkaar weg te slaan. Ze genoten van het leven en van elkaar. Tot er aan dat liefdesgeluk plots een einde kwam. Els overleed op 4 juli 2020 aan de vreselijke ziekte kanker. In een emotionele brief in Story herdenkt Eddy zijn Els nog een keertje.

“De achttien jaren aan jouw zijde waren heel bijzonder. Wat hadden we een prachtig leven samen! Nooit vielen er woorden, we deden werkelijk álles samen. Ik was heel content over hoe jij alles organiseerde. Ik ben trots op alles wat je deed, je stond altijd klaar voor iedereen. Mijn Harley Davidson die ik van jou voor mijn vijftigste verjaardag kreeg… Ik ben je daar nog steeds heel dankbaar voor. Ik mis je ontzettend hard. Sinds die fatale dag op 4 juli 2020 word ik elke nacht om half drie wakker... Het tijdstip waarop jij veel te vroeg bent heengegaan… Niemand kan je ooit vervangen, je was mijn droomvrouw.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Els Ouderits

Meer Over:

Els Ouderits