You are here

Drukste najaar ooit voor Gert Verhulst

15/07/2019 08:00-

Als zijn vrouw daar maar tevreden over is.

Waarom Gert Verhulst vorige maand getrouwd is? Omdat daar de rest van het jaar geen tijd voor is. Voor de baas van Studio 100 belooft het één van zijn drukste najaren ooit te worden. Momenteel is Gert volop aan het trainen voor de uitdagingen die hem te wachten staan in De Battle, volgende week starten de zomershows van Samson & Gert in Plopsaland De Panne en dan zijn er nog Gert Late Night, Dancing With The Stars én Gert Last Year. Oh ja, laten we vooral de start van de afscheidsshows van Samson & Gert niet vergeten. Gert Verhulst balanceert op een dunne kabel, er mag niet het minste gebeuren of er stelt zich een groot probleem.

Laten we beginnen bij het begin: Gert Verhulst doet samen met James Cooke mee aan De Battle, een programma waarin de twee bekendheden het opnemen tegen twee bekende Nederlanders. Allen moeten zij proeven doorstaan. Voor die proeven is Gert Verhulst ondertussen al enkele maanden aan het trainen. Volgende week maandag start Gert Verhulst aan zijn allerlaatste reeks zomershows van Samson & Gert. Enkele maanden geleden kondigde Gert zijn afscheid bij Samson & Gert aan, drie weken lang staat hij tweede keer per werkdag in het Plopsa Theater om ruim 1.000 mensen een gezellige meezingshow te laten beleven. Voor en na de show traint Gert gewoon verder door De Battle, want hij neemt één en ander serieus, Gert wil namelijk niet afgaan voor Vlaanderen en Nederland. In de tweede helft van augustus vinden de opnames van het programma plaats in Puurs. Van zodra die opnames erop zitten, verhuist Gert samen met James Cooke naar de Evanna om daar zes weken lang Gert Late Night te presenteren. Nadien vakantie? Vergeet het maar, Gert Verhulst presenteert vanaf oktober seizoen twee van Dancing With The Stars, deze keer met Kat Kerkhofs. Twee maanden lang zal Gert dat programma presenteren, gelukkig heeft hij tussendoor dan tijd voor andere dingen. Vervelen zal hij zich echter niet, tegen 21 december moet hij de teksten voor de grote afscheidsshows van Samson & Gert kennen. Al zeker tot en met zaterdag 18 april 2020 staat Gert in het Pop-up Theater van Puurs. Daartegen is er wellicht weer Gert Late Night en dan komt de zomer eraan, de eerste zomer in jaren waarin er geen zomershows van Samson & Gert zullen zijn.
Misschien heeft Gert dan wel de gelegenheid om op huwelijksreis te gaan, één jaar nadat hij zijn jawoord gaf aan zijn vrouw Ellen. Die gaat haar man de eerstvolgende maanden weinig zien, maar dat zal het minste van haar zorgen zijn. Ellen is blij met de man van haar leven en als hij gelukkig is, is zij dan ook. De liefde kan mooi zijn!

Gerelateerde foto's:

K2 zoekt K3 Persconferentie Finale

Gert Verhulst - Schelle - 28/09/2009