.
Seizoensfinale Familie
vrijdag 24 juni 2022

Dramatische afloop van Familie: game over voor Koen, Véronique of Niko?

Neemt Familie afscheid van nog meer personages?

De seizoensfinale van Familie stond vrijdagavond garant voor een ongeziene portie spanning en sensatie. Als in een echte actiefilm belandden Lars (Kürt Rogiers) en zijn halfbroer Koen (Sieg De Doncker) in een heftig gevecht, dat gevolgd werd door een halsbrekende race op de weg. Die langverwachte confrontatie tussen hen kende echter een dramatische afloop. Véronique (Sandrine André) kon een vechtende Lars en Koen nog nét ontwijken, maar reed daardoor zelf met haar wagen het water in. Waarna het voertuig kopje onder ging en er geen spoor bleek van Véronique. Koen dook haar meteen achterna, maar ook hij verdween in het water. Wordt de confrontatie één van beiden fataal?

Ook de boksmatch van Niko (Jo Hens) en Sam (Tinne Ceuppens) deed de hartslag van de kijkers sneller slaan. Niko hitste Sam zo erg op, dat zij hem met een stevige vuistslag tot bloedens toe knock-out sloeg. Niko viel roerloos neer in de ring, voor het oog van Sam en Mieke (Caroline Maes). Overleeft ook hij de seizoensfinale niet?

De slotaflevering bracht nog een andere, onaangename verrassing. De welcome home party van Hanne (Margot Hallemans) voor Quinten (Maxime De Winne) kende immers een onverwachte wending. Hij kwam niet opdagen en belde vanuit Singapore met schokkend nieuws: “Ik ben opgepakt op het vliegveld. Er is drugs gevonden in mijn rolstoel”... Met deze spannende cliffhangers gaan de Familie-fans opnieuw met heel wat vragen de zomer in.