.
Paul Michiels en zijn vrouw
woensdag 8 maart 2017

Dochter Paul Michiels gezicht van modecollectie

Maxine Michiels gezicht van Bee Unique.


Tylaine Van den Broeck -de Vlaamse pianiste die onder het label Maison Tylaine jaarlijks een zomercollectie ontwerpt, eert voor de voorstelling van haar 5 de zomercollectie haar thuisplaats Heist-op-den-Berg. Niet alleen de locatie, maar ook de protagonista van deze show is 100% Heist. Maxine Michiels-dochter van Paul Michiels is het gezicht van deze collectie.

BEE UNIQUE blijft trouw aan de signatuur van Maison Tylaine. Flatterende ontwerpen, sprankelende motiefjes, fijne stofjes die heerlijk aanvoelen. Zomerkriebels die spontaan opwellen, positiviteit à la volonté, vlindertjes en bloemetjes, vogeltjes en bijtjes ...wie weet is er ook wel een beetje love in the air, want Maison Tylaine wil vooral dat vrouwen hun emoties beleven, dat maakt elke vrouw zo uniek. Inja Van Gastel (Praga Khan) tekende voor deze collecties ook 2 illustraties.

Maison Tylaine kiest bewust voor kleinschaligheid en werkt met beperkte aantallen, BEE UNIQUE wordt verdeeld via een paar winkels en vanaf 1 april is er ook een webshop. BEE UNIQUE wordt op 31 maart getoond aan pers en publiek in het Hof Van Riemen te Heist -op-den-Berg.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Tylaine Van den Broeck

Bio van Paul Michiels, Maxine Michiels, Praga Khan en Inja Van Gastel