.
Maxime De Winne in Familie - aflevering 6780
zaterdag 4 december 2021

Dochter Familie-acteur deelt hartverwarmende boodschap

Maar ze is ook heel braaf geweest

6 december is weer in aantocht, dat wil zeggen dat Sinterklaas binnenkort weer heel wat kindjes blij komt maken met een cadeautje. 6 december wil ook zeggen dat het weer tijd is voor een brief aan Sinterklaas. Jeanne, de dochter van 'Familie'-acteur Maxime De Winne kruipt alvast in de pen.

De dochter van Maxime weet in ieder geval wat ze wil van Sinterklaas. “k wil brush pennen om te teekenen, dat doe ik graag. Ik wil ook graag een smart watch, dan weet ik altijt hoe laat het is en kan ik speletjes speelen. Wat je mag brengen voor mijn mama en papa: een heel dik leesbek dan laaten ze me met rust. Nee grapje mijn ouders zijn wel braaf geweest. Maar ze moeten wat minder werken”, schrijft de 8-jarige in haar brief in Story.

Al moet Jeanne ook wel bekennen dat ze dit jaar niet altijd zo flink is geweest. “Dit jaar ben ik heel lief geweest voor de nieuwe kinderen in de klas. Ik heb altijd mijn best gedaan in de klas en heb een goet raport. Maar ik ben niet altijd zo braaf geweest tuis, want ik heb mijn zus en mama heel veel domboo genoemd. En moet ook mijn bord af ruimen, dat is niet netjes.”

Bio van Maxime De Winne

Meer Over:

Maxime De Winne