.
Isidoor
woensdag 7 april 2021

Dit moet je weten over Molhond Isidoor

Zorgt extra bewoner voor betere inzichten?

Dit jaar heeft De Mol een extra groepslid en wàt voor één. Molhond Isidoor is nu al de oogappel van de kandidaten en kijkend Vlaanderen. Deze speciale kandidaat werd zeker niet zomaar van straat geplukt en in het spel gegooid. Isidoor is een hond die al heel wat ervaring heeft.

De teckel is 7 jaar oud en opgevoed door een erkend fokker, laten de makers van het programma weten. Hij werd geselecteerd omwille van zijn sterke karakter en gouden hart. Omdat hij was uitgefokt, zocht hij een nieuwe thuis.

Er werd binnen het productieteam een voogd aangesteld die Isidoor een kleine maand voor de start van de opnames en tijdens het programma heeft begeleid, voegt Play4 er aan toe. De voogd en zijn gezin zouden Isidoor adopteren na het programma als de viervoeter niet bij een kandidaat zou terecht kunnen. Alle kandidaten hebben het voorstel gekregen om Isidoor te adopteren. Annelotte wilde hem heel graag en Isidoor is na het programma ondergebracht bij haar.

Het is geen toeval dat de makers kozen voor een hond om de groep te vervoegen. “Een hond is een vriend van iedereen”, verklaart Gilles De Coster, “een symbool van vertrouwen. Isidoor werd de hele reis verwend door iedereen en was in geen tijd de populairste van de hele groep. Na de opnames adopteerde Annelotte hem. Ze zijn heel gelukkig samen”, lacht Gilles.

Bio van Gilles De Coster