.
News Image

Dimitri Vegas & Like Mike zetten het nieuwe jaar feestelijk in bij Q2

Feestelijk het nieuwe jaar in.
Om zaterdag 31 december om middernacht wordt het nieuwe jaar goed ingezet bij Q2 met de spectaculaire Tomorrowland 2016-show van Dimitri Vegas & Like Mike. Veel vuurwerk, een verbluffende lichtshow, hun bekendste hits, heel wat klassiekers en een massa festivalgangers van over de hele wereld zorgen voor een groots Tomorrowland-feest. De 'Kings of Tomorrowland' doen wat ze het beste kunnen: de Main Stage afsluiten en iedereen met open mond achterlaten.

Vooraleer Dimitri Vegas & Like Mike het nieuwe jaar feestend in gang zetten, brengt Q2 op 31 december om 18.25 de Oscargenomineerde film The Lost World: Jurassic Park met de Oscarwinnende acteurs Richard Attenborough (John Hammond) en Julianne Moore (Sarah Harding), en de Emmy-winnende acteur Richard Schiff (Eddie Carr). Het is de tweede film in de Jurassic Park-reeks. Daarna brengt Q2 om 20.40 de tweedelige film Ring of the Nibelungs met de Oscargenomineerde Game of Thrones-acteur Max von Sydow (Eyvind).
NIEUWJAAR

Op 1 januari brengt Q2 om 21.00 de actiefilm Die Hard 2 met de Golden Globe-winnende acteurs Bruce Willis (John McClane) en Dennis Franz (Carmine Lorenzo). In de film moet politie-inspecteur John McClane een groep terroristen, geleid door ex-kolonel Stuart, tegenhouden, die de verlichting op de landingsbanen en het communicatie-systeem van de verkeerstoren uitschakelen.

Na de film volgt om 23.10 een nieuwjaarsspecial van The Graham Norton Show met de award-winnende Assassin's Creed-acteurs Michael Fassbender en Marion Cotillard, X-Men-ster James McAvoy, komiek Frank Skinner en de Olympische roeiers van Ierland Gary en Paul O'Donovan. Pete Tong en the Heritage Orchestra zorgen op de eerste dag van het nieuwe jaar voor de muziek.

Download onze app voor iOS of Android

Bekijk ook deze items over Michael Fassbender: