You are here

Deze week in Thuis

27/01/2013 10:40-

Frank moet één en ander uitzweten en 't is niet de griep...

Aflevering 3311 – 28.01.2013

Frank heeft een enorm risico genomen en moet het nu uitzweten. Tibo speelt open kaart met de directeur van de school van Jana, maar niet iedereen is daar zo tevreden mee. Peggy doet Peter een voorstel zodat hun relatie terug een kans zou kunnen maken. Mayra krijgt de uitslag van de wedstrijd waaraan deelnam.

Aflevering 3312 – 29.01.2013

Op school lijkt de situatie niet echt verbeterd voor Jana, maar ze krijgt steun van Lowie, wat op onbegrip stuit bij Luc. Femke en Tim hebben een meningsverschil. Ann voelt zich overbodig. Eddy krijgt bezoek van een oud-collega die een ’propositie’ heeft voor hem. Jana is kwaad op Franky. De Zus en Zo krijgt een nieuwe gast over de vloer.

Aflevering 3313 – 30.01.2013

Franky kan op geen begrip rekenen van Jana en Tibo. Julia en Luc hebben een discussie over de houding van Lowie met betrekking tot Jana. Eddy heeft geld geroken en wil Frank voor zijn kar spannen; hij doet hem een suggestie. Femke wil Peter en Peggy helpen, maar dat draait helemaal anders uit dan ze had verwacht.

Aflevering 3314 – 31.01.2013

Er valt een zware last van de schouders van Femke. Luc jaagt Frank richting Eddy. Ann zegt een afspraak met Mayra af. Jana komt een oude bekende tegen. Peter neemt afstand van Peggy. Femke en Tim groeien terug een beetje naar elkaar toe. Marianne heeft zo haar eigen idee over de band tussen Geert en Judith.

Aflevering 3315 – 01.02.2013

Marianne wordt op haar plaats gezet betreffende Ann. Peter brengt slecht nieuws. Tom maakt misbruik van Peter om dichter bij Judith te geraken. Frank heeft een beslissing genomen en deelt ze mee aan Eddy. De kamer van Kasper krijgt een nieuwe bewoner. Nancy ontdekt waarom Eddy zo graag naar de logopedist gaat met Britney.

Tags: