You are here

Deze week in Thuis

16/12/2012 10:40-

Frank heeft een troef in handen en wil zijn broer hard aanpakken.

Aflevering 3281 – 17.12.2012

Ten huize Bomans is de sfeer uiterst goed, nu Frank voelt dat hij een troef in handen heeft tegenover zijn broer. Femke en Tim plannen een verrassing voor Nancy. Ann maakt zich zorgen, maar Marianne heeft vertrouwen in haar advocaat. Peggy en Peter ondernemen de eerste stappen van hun toekomstplannen. Luc wil dat Simonne hem helpt.

Aflevering 3282 – 18.12.2012

Lynn krijgt niet al te positieve zaken te horen over Tom. Femke en Tim halen alles uit de kast voor de verrassing van Nancy en betrekken Rosa en Jenny erbij. Ann verneemt de uitspraak van de Orde van Geneesheren. Jana krijgt hulp tijdens het studeren en is daar zeer blij mee. Frank zet Luc op zijn plaats.

Aflevering 3283 – 19.12.2012

Ann moet een moeilijke beslissing nemen. Marianne vraagt Jenny om een gunst. Jana wordt meter van een nieuwe leerling op school. Luc krijgt het deksel op de neus. Kristof heeft een voorstel voor Katrien. Lynn gedraagt zich anders tegenover Tom. Simonne wil een groot familiefeest geven voor Kerstmis.

Aflevering 3284 – 20.12.2012

Judith voelt dat ze er alleen voor staat met de kinderen. Marianne maakt een knieval voor Geert. Luc weigert een kerstfeest met de hele familie, maar dat wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen. Eddy en Nancy krijgen slecht nieuws. Frank wil een vrijgezellenavond organiseren voor Eddy. Femke nodigt Simonne en Frank uit voor het huwelijk van haar moeder en Eddy.

Aflevering 3285 – 21.12.2012

Geert laat zijn goed hart zien. De vrijgezellenavond van Eddy loopt niet zoals gepland. Katrien neemt een beslissing die heel haar leven zal veranderen, maar ze durft niets te zeggen tegen Julia. Simonne haar twijfel kantelt in het voordeel van Luc, maar Frank blijft bij zijn beslissing. Lynn krijgt een uitnodiging van Tom.

Tags: