You are here

Deze week in Sturm der Liebe

16/12/2012 11:59-

Liegen is nergens goed voor, dat mag iemand deze week ondervinden in Sturm der Liebe.

1126 - 17.12.2012

Charlotte maakt Robert duidelijk dat ze samen met Werner liever zelf voor de kleine Valentina zorgt dan haar te moeten afstaan aan Tanja. Robert zelf is opgelucht met dit nieuws en kan het Fürstenhof met een gerust hart achter zich laten. Charlotte en Werner zijn stomverbaasd wanneer ze te weten komen hoeveel geld hun kleindochter van haar moeder zal erven... Tussen Tanja en Nils is de spanning te snijden. Rosalie is diep ontgoocheld omdat Michael niet met haar wil samenwonen. Simon en Maike bereiden zich voor op de confrontatie met haar vader Jasper.

1127 - 18.12.2012

Maike en Simon staan voor een groot dilemma tijdens het bezoek aan haar vader. Gelukkig is André bereid om het spelletje mee te spelen. Robert verstoot zijn dochter nog steeds, en dit ondanks de inspanningen van Eva. De stemming tussen beiden is dan ook tot diep onder het vriespunt gezakt. Rosalie merkt dat Michael nog steeds die helemaal enthousiast is om te gaan samenwonen. Daarom besluit ze rollen om te draaien. Nu Charlotte haar een mep in het gezicht heeft verkocht, zint Barbara op wraak...

1128 - 19.12.2012

Robert is helemaal van slag wanneer hij van Charlotte hoort dat Barbara zijn dochter bedreigd heeft. Hij besluit de confrontatie aan te gaan. Ondertussen ontfermt Eva zich over het kleine meisje. Maike en Simon kunnen voorlopig op beide oren slapen, en dat hebben ze volledig aan André te danken. De twee komen echter langzaam in een kluwen van leugens terecht. Nils wil geen ruzie meer met Tanja en biedt zijn verontschuldigingen aan.

1129 - 20.12.2012

Eva kan nog net een zwaar ongeval met Valentina voorkomen. Robert voelt zich schuldig en ziet dit als de zoveelste mislukking. Eva vindt het hoog tijd om actie te ondernemen. Ze besluit Robert samen met Valentina op te sluiten. Simon slaagt er maar niet in om Maike zijn liefde te verklaren. Ondertussen bloeit André steeds meer open in zijn rol als rijke hoteleigenaar. Tot zijn eigen leugens hem in de problemen brengen...

1130 - 21.12.2012

André raakt steeds verder verstrikt in zijn web van leugens. Waar moet hij zo snel een grote som geld voor het grote feest zien te vinden? Ook Simon komt steeds meer onder druk te staan. Barbara doorziet het voorstel van Werner. Ze stelt Götz voor om de voogdij over de kleine Valentina aan te vragen en het meisje zo bij haar vader weg te halen. Jacob schotelt Alfons trots een reusachtige radijs voor die hij gekweekt heeft op de vruchtbare grond van Werner.

Tags: