You are here

Deze 10 vrijgezellen trouwen in Blind Getrouwd

23/01/2018 05:47-

Wie zijn ze? Wat doen ze? En met wie trouwen ze?

3 koppels op 7. Daarmee doet Blind Getrouwd het uiterst goed en bewijst het programma dat de wetenschap wel degelijk een handje kan helpen in de zoektocht naar een geschikte partner. Stijn en Nuria werden in het eerste seizoen de lievelingen van Vlaanderen door hun ontluikende liefde, en ook vorig jaar werd massaal van aan de zijlijn gesupporterd voor de deelnemers, waaronder Veerle en Nick en Evelien en Nicolas, nog steeds 2 dolgelukkige koppels. Met gemiddeld 1.202.706 kijkers was Blind Getrouwd het best bekeken prime programma sinds K3 zoekt K3, goed voor een marktaandeel van 37,7% (VVA 18-54). Ook online haalde de reeks prima cijfers. Samen met het tweede seizoen van Spitsbroers, waren de afleveringen van Blind Getrouwd de best bekeken online content met week na week nog eens 100.000 views.

Overtuigd door de sérieux van het programma en van de experten die zich toeleggen op het zoeken naar een juiste match, schreven maar liefst 3600 mensen zich in voor het derde seizoen, dat op maandag 29 januari om 20.35 van start gaat. Maar 3600 kandidaten, dat betekent: zeer veel screeningswerk, en nog meer mogelijke matching-combinaties. Het was dus hoog tijd om het team te versterken met een vijfde expert. Seksuoloog en antropoloog Wim Slabbinck doet zijn intrede, naast Gert Martin Hald, Margo Van Landeghem, Alexander Witpas en Sybille Vanweehaeghe. De experten stortten zich op de profielen van de singles, en stelden voor de eerste keer in de Vlaamse geschiedenis van Blind Getrouwd 5 koppels samen.

​Hieronder kan je doorklikken naar de tien deelnemers die in willekeurige volgorde staan. Wie zijn ze? Wat doen ze in het leven? Maar vooral: met wie gaan ze trouwen?

Wendy Dirven
Esther Van Kuijk
Frie Van Den Brande
Lieve Vanoverschelde
Marjolein Faes
Mike Van Ryssel
Damiano Fiore
Aljosja Van der Straeten
Toon Nauwelaerts
Tim De Winter

Meer nieuws over:

Blind Getrouwd