.
Delphine Boël en Sander Bos
dinsdag 18 januari 2022

Delphine Boël over documentaire: “Hij vertelt zijn kant van het verhaal”

Haar man komt wat meer naar de voorgrond

Heel wat jaren lang heeft Delphine Boël moeten strijden om erkend te worden als dochter van koning Albert. In 2020 kreeg ze haar gelijk en sindsdien is ze ook prinses van België. Een hele opluchting voor de prinses die niet uit was of geld of de troon, maar gewoon erkenning.

“Ik heb nu meer energie en rust. Het voelt alsof er een gewicht van mijn hart en geest is gevallen. Alles heeft een betere kans om op z’n plaats te vallen nu ik me zelfverzekerder en serener voel”, klinkt het in Story.

Voor de documentaire kreeg Delphine de hulp van haar man Jim. Ook hij doet zijn kant van het verhaal. “Jim handelt de zaken liever rustig af, op zijn manier en in de luwte. Hij is een ‘can-do’ iemand, bekijkt uitdagingen vanuit een breed perspectief en zoekt vaak naar out of the box-oplossingen. Hij is de afgelopen twintig jaar getuige geweest van alle opschudding, en hij heeft zijn kalme karakter en humor ten volle ingezet om ons gezinnetje het gevoel te geven dat we beschermd, positief en gelukkig waren.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Delphine Boël

Meer Over:

Delphine Boël