.
Delphine Boel
woensdag 26 januari 2022

Delphine Boël: “Ik ben meer dan de dochter van”

Ze bleef weg van de aandacht

Sinds kort krijgen we op één een blik op het leven van prinses Delphine Boël. De prinses werd jarenlang aanzien als ‘dochter van’, maar ze is meer dan dat. En dat wil ze graag laten zien aan Vlaanderen.

“Tijdens de meer dan twintig jaar sinds de pers me ontdekte in 1999, ben ik altijd mezelf blijven zien als dezelfde persoon die ik altijd ben geweest. Ik heb geprobeerd eervol te handelen en hard te werken terwijl ik het hoofd moest bieden aan groeiende moeilijkheden. Het is belangrijk te onthouden dat ik ontdekt werd door de pers en in openbaarheid werd gebracht. Ik heb de aandacht niet gezocht om een publiek figuur te worden. Dus voel ik me vanbinnen nog steeds dezelfde”, zegt ze in Story.

Delphine haar verhaal is nog lang niet uitverteld en ook de komende jaren blijft ze groeien als mens en als prinses. “Ik kijk steeds nieuwsgierig uit naar nieuwe wegen om creativiteit te ontdekken en ten volle te leven. Tezelfdertijd begint liefdadigheid bij je thuis, en ik probeer balans te vinden tussen mijn projecten en mijn gezin.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Delphine Boël

Meer Over:

Delphine Boël