.
Delphine van Saksen-Coburg
zaterdag 22 januari 2022

Delphine Boël heeft lang getwijfeld: “Mijn leeftijd en ervaring speelden een grote rol”

Ze heeft een heel geduldige coach

Het nieuwe seizoen van 'Dancing With The Stars' is volop aan de gang. Er wordt wel eens een uitnodiging verplaatst omwille van corona, maar de dansers blijven 100% gemotiveerd om de wedstrijd te winnen. Ook prinses Delphine Boël is heel erg gemotiveerd om te winnen. Zij zet zich met de wedstrijd in voor het goede doel ‘Make-A-Wish’.

“Ik heb lang nagedacht voor ik ja zei. Mijn leeftijd speelde een rol en ik heb ook nul komma nul danservaring. Maar verder wijkt mijn deelname niet af van wat een monarchie en een prinses doen; mensen helpen. Het is misschien een atypische aanpak mijn deelname, maar ik help wel een organisatie en de jongen Adam in het bijzonder”, legt ze uit in Story.

Delphine geniet met volle teugen van de wedstrijd en merkt dat het een serieuze uitdaging is, zowel fysiek als mentaal. “Gelukkig heb ik met Sander Bos een heel professionele, geduldige coach. Zijn tenen moeten wel van staal gemaakt zijn. Hij heeft me alleszins de kunst van het dansen geleerd op een manier die helemaal bij mijn persoonlijkheid past.”

Download onze app voor iOS of Android