.
Willy Sommers
woensdag 17 augustus 2022

De vrouwen van Willy Sommers: “Daar doen we hem een plezier mee”

Dan glundert hij van trots

Deze zomer vonden er in Westende heel wat opnames plaats van 'Tien Om Te Zien'. Voor Willy Sommers was het een terugblik naar de jaren 90 waarin hij wekelijks het populaire muziekprogramma mocht presenteren.

Zijn dochters Annemie en Luna en vrouw Cindy vergezellen hem tijdens de opnames. Want dat maakt hem toch altijd een beetje trots.

“Door onverwachts mee te gaan naar een opname, daar doen we hem nog het meeste plezier mee. Dan glundert hij omdat hij zijn kinderen in de buurt heeft. En dat is niet altijd evident. Luna is 20 en heeft haar eigen leven en Annemie woont met haar gezin op drie kwartier van ons”, legt Cindy uit in Dag Allemaal.

Willy draagt zijn vrouw en dochters een groot hart toe. Hoewel hij hen op zo’n opnamedag niet alle aandacht kan geven die hij zou willen, laat hij zijn liefde voor hen geregeld blijken.

“Soms kunnen we maar twee of drie zinnen tegen elkaar zeggen, maar zijn blik zoekt ons de hele tijd. Als hij ons dan zag, zwaait hij en maakt hij hartjes met zijn vingers”, glundert Luna.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers