.
Tine Embrechts
donderdag 11 november 2021

De Slimste Mens: hoge pieken, diepe dalen

Nederlandse zet topprestatie neer.

Aan humor geen gebrek tijdens ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, het was lachen van begin tot eind. Niet alleen met de grappen en grollen van juryleden Jeroom en Jonas Geirnaert, ook met de blunders van Tine Embrechts. Beleefde zij dinsdag nog een topdag, dan liet zij woensdag de ene steek na de andere vallen. Als je als mama van vier kinderen er nog niet op komt om het Driekoningenlied te zingen of op te zeggen, dan heb je een probleem.

In plaats van de 667 seconden van dinsdag, moest Tine woensdag tevreden zijn met 239 seconden. Ook Geert Meyfroidt scoorde minder goed, amper 324 seconden. Tel de score van Tine en Geert samen en je hebt nog altijd minder seconden dan winnares Merol. De Nederlandse zangeres kwam om beter te doen dan bij haar Nederlandse deelname, zij doet donderdag met twee deelnames alvast even goed, maar slaagt zij erin om haar persoonlijke record te verbeteren en deze keer ook een derde deelname uit de brand te slepen? Dat laatste lukte Tine Embrechts niet, zij verloor tijdens het finalespel en het is dus game over voor de actrice.

Donderdagavond maakt Marcelo Ballardin zijn intrede in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Als hij even goed speelt dan dat hij gerechten maakt, dan staat ons nog één en ander te wachten.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Marcelo Ballardin

Meer Over:

Marcelo Ballardin