.
News Image

De madness van Tomorrowland op oudejaarsavond bij Q2

Oudejaarsavond wordt fun op Q2.
Films voor het hele gezin en de madness van Tomorrowland: Q2 zorgt voor gezellige en muzikale feestdagen. Shrek vrolijkt het kerstdiner op in Shrek Forever After op 24 december om 20.35. Op kerstdag weergalmen de woorden “E.T. phone home” op het scherm want Q2 zendt de kaskraker E.T. van Steven Spielberg uit om 20.35. Aansluitend om 22.50 nemen in de tv-première van de horrorkomedie Krampus alle geliefde Kerst-iconen monsterlijke vormen aan.

Donderdag 27 december wanen de kijkers zich om 20.35 in een magische sprookjeswereld met de muzikale fantasyfilm Into the Woods, met in de hoofdrol Meryl Streep, Emily Blunt en James Corden. De oplettende kijker kan ook nog enkele andere Hollywoodsterren in het sprookjesbos spotten: Anna Kendrick, Chris Pine en Johnny Depp. Op 30 december om 20.10 strijden de finalisten voor de overwinning in de finale van America’s Got Talent.

Op de laatste dag van het jaar is er de Superstaar Nieuwjaarsspecial met Gunter Lamoot om 23.30. Om middernacht trekken Dimitri Vegas & Like Mike het feestje op gang en brengen de madness van Tomorrowland naar de kijkers thuis met hun dj-set van op Tomorrowland deze zomer. Aansluitend om 01.05 sluit Lost Frequencies de nieuwjaarsnacht al feestend af met zijn zomerse dj-set van op Tomorrowland.

De eerste avond van het jaar komt Antonio Banderas als Zorro langs met The Legend of Zorro om 20.35. Aansluitend is er om 23.05 The Hungover Games, een parodie op The Hunger Games, Ted, Pirates of the Caribbean en Charlie and the Chocolate Factory.