You are here

De Inspecteur van Radio 2 beleefde angstaanjagende ochtend

13/09/2018 20:42-

Onbekende vrouw lag in zijn auto te slapen.

Sven Pichal, die het programma 'De Inspecteur' presenteert op Radio 2 beleefde een ongewone donderdagochtend. Die ochtend zag de presentator plots een onbekende vrouw op de bestuurderszetel van zijn wagen slapen, zo schrijft Het Nieuwsblad. Al een aantal dagen doen de batterijen van Sven's autosleutel het niet meer en dus is het naar verluidt perfect mogelijk dat zijn wagen niet was afgesloten. Om zeker te zijn dat het zijn auto was, is hij de nummerplaat zelfs twee maal gaan controleren.

De radiopresentator was er toch niet gerust in, want voor hetzelfde geld was het iemand die een mes bij zich had die hem opwachtte in zijn auto. Toen hij zijn wagen opende rook hij wel meteen een alcoholgeur. De vrouw wakkerschudden lukte maar niet, waarop Sven dan maar harder begon te spreken. Pas na enkele minuten, toen de presentator ermee had gedreigd om de politie te bellen, kwam er een reactie van haar kant. Op Sven's vraag van hoe ze in zijn auto terecht was gekomen kreeg hij het antwoord dat hij het wel beter zou weten dan haar. Ze beweerde dat hij haar 's nachts had opgepikt en achtergelaten had in zijn wagen. Nonsens natuurlijk! Maar na het opsteken van een sigaret vertelde ze dat ze terug naar woonplaats in Merksem zou gaan.

Waarom en hoe ze daar kwam, is dus nog steeds een raadsel. Sven Pichal is al blij dat ze zijn wagen niet had ondergekotst of iets had gestolen. Dit zal de presentator alvast nog heel lang bijblijven!

(Nico Vanaken)

Meer nieuws over:

Sven Pichal

Gerelateerde bio's: