.
News Image

De Britse topgroep Crystal Fighters sluit The Big Live 2013 af

Crystil Fighters zaterdag aan het MAS in Antwerpen.

De 168 uur durende live marathon van The Big Live 2013 zit er bijna op. VJ’s Sean Dhondt, Eline De Munck, Niko Van Driessche en Vincent Banic zijn al sinds zaterdag 26 oktober 2013 aan het presenteren vanuit hun studio op de Godefriduskaai in Antwerpen, in de schaduw van het MAS. De combinatie van optredens, DJ-sets en talrijke workshops zorgen voor een onvergetelijke sfeer.

Op zaterdag 2 november 2013, de laatste dag van The Big Live 2013, staat er nog een optreden van de Britse topgroep Crystal Fighters op het programma. Met hun debuutalbum ‘Star of Love’ en hun meer recente plaat ‘Cave Rave’ staan ze garant voor opzwepende ritmes uit Afrikaanse en Mexicaanse sfeer, die ze zonder probleem versmelten met drum ‘n’ bass en folk. De groep staat er vooral om bekend om live heel sterk uit de hoek te komen met een energetische show. Al wie hen aan het werk kan zien, kan dus nu zaterdag 2 november 2013 om 18.00 terecht bij The Big Live 2013.

Een terugblik op The Big Live 2013 brengt alvast een aantal onvergetelijke momenten mee: zo was op dinsdagavond 29 oktober 2013 Martin Garrix dé publiekstrekker. Hij liet een vol plein volledig uit de bol gaan, waardoor er een stevig feest losbarstte. Ook woensdagavond 30 oktober 2013 werd er danig op los gesprongen en gedanst met de Australische groep Parachute Youth, de Engelse groep Sub Focus en held van eigen bodem Regi. Samen met Linda kon hij rekenende op duizenden handen die de lucht ingingen. Op donderdag 31 oktober 2013 zorgde Gabriel Rios voor een kippenvelmoment door een intieme sessie te spelen voor een 40-tal fans.
In het MAS kunnen de jongeren ondertussen terecht voor heel wat verschillende creatieve workshops. Zo kwam Veronique Leysen langs om samen met de jongeren mutsen te leren breien, werden er deodorants zelfgemaakt en werd er gedanst met Synerjey, die vorig jaar in de top 18 stond van So You Think You Can Dance. De VJ’s krijgen tussendoor bezoek van heel wat bekende gasten, zoals Wim Ballieu, Hans Otten, Matteo Simoni, Manou Kersting en Jess Donckers.

Iedereen is welkom om langs te komen op The Big Live 2013. Je vindt het programma op JIM.be en je kan ook nog steeds continu alles live volgen bij JIM en op JIM.be.

Bio van Eline De Munck, Sean Dhondt en Jess Donckers