.
News Image

De bekende overlijdens van mei 2016

Weet jij nog wie er allemaal overleed in mei 2016?
Op de eerste dag van mei overleed de Franse actrice Madeleine Lebeau, ze werd 92. Enkele dagen later op 6 mei was het de beurt aan Reg Grundy. De Australische mediamagnaat overleed op 92-jarige leeftijd. De Amerikaanse acteur William Schallert stierf dan weer op 8 mei en werd 93. De Amerikaanse zanger Julius La Rosa overleed op 12 mei en werd 86.

Daarna was het wachten tot 20 mei alvorens er opnieuw een bekend iemand van ons heenging. Zo stierf die dag de Amerikaanse zanger John Berry, hij was amper 52.

Eén dag later op 21 mei werd ons land getroffen door het overlijden van komiek Gaston Berghmans. Ondanks het feit dat hij inmiddels al 90 was kwam zijn overlijden vrij onverwacht en sloeg het in als een bom. Zo kwam er echt een einde aan het legendarische duo Gaston & Leo.

Burt Kwouk daarentegen was een Chinees/Brits acteur die stierf op 24 mei. Hij werd 85.

En kennen jullie de knuffelboer Staf Deboes nog uit Boer Zkt Vrouw? Hij verongelukte op 28 mei en werd 61. Op 29 mei dan stierf actrice Irene Vervliet. De actrice bekend uit Benidorm Bastards werd 88.

Op de laatste dag van mei stierf de Nederlandse zangeres Corry Brokken. Zij won voor Nederland het Eurovisiesongfestival in 1957. Het was de eerste keer dat Nederland eerst was tijdens dit liedjesfestival. Zij schreef dus geschiedenis voor Nederland maar leefde de laatste jaren vrij teruggetrokken en kwam op eigen keuze niet meer in de spotlights.

Download onze app voor iOS of Android