You are here

Daphne Paelinck stelt zich vragen bij toekomst Thuis

05/04/2020 16:00-

“Dit is een harde klap…”

Daphne Paelinck had nog maar net haar comeback bij Thuis gevierd als de pittige Christine, toen de opnames voor de populaire één-soap werden stilgelegd omwille van het coronavirus. De 31-jarige actrice zit thuis met haar 9 maanden oude dochtertje en nu ze technisch werkloos is bezorgt haar dat toch kopzorgen. “Dit is een harde klap. Wij hebben nul euro inkomsten…” klinkt het bij Daphne Paelinck in Dag Allemaal.

Ondanks de ellende probeert Daphne Paelinck toch positief te blijven. Ze focust zich op mooie toekomstplannen en hoopt dat iedereen ‘in zijn kot’ blijft zodat de situatie snel opklaart. Haar comeback in Thuis moest een succesverhaal worden, maar hoe dit nu gaat evolueren weet voorlopig niemand.

“Er staat een heel mooi verhaal op stapel,” onthult Daphne Paelinck over de verhaallijn van Christine in Thuis. “Maar wanneer we dat gaan inblikken…? Voorlopig blijven de deuren van de studio’s gesloten en er zijn maar afleveringen opgenomen tot en met 17 april,” onthult Daphne Paelinck in Dag Allemaal. “Echt jammer. Ik had me mijn comeback op tv anders voorgesteld,” klinkt het droevig bij de actrice.

Meer nieuws over:

Daphne Paelinck, Thuis

Gerelateerde foto's:

Bij Medialaan

Daphne Paelinck - Vilvoorde - 05/01/2019

Gerelateerde bio's: