You are here

Daarom ging Karen Damen niet naar de kapper!

12/06/2016 07:57-

Karen Damen vertelt waarom ze vrijdag toch niet naar de kapper ging.

Afgelopen woensdag vertelde Karen Damen in het programma Van Gils & Gasten dat ze een afspraak bij de kapper had om eindelijk voor een ander kleurtje te gaan. Karen loopt al zeventien jaar lang als "rosse" rond en nu ze niet langer Karen van K3 is, kan ze eindelijk weer met haar haardos doen wat ze wil. Contractueel moest Karen namelijk de 'rosse' van K3 blijven. Op zich had Karen daar geen probleem mee maar ze keek er enorm naar uit om eens voor een ander kleurtje te gaan. Blond, zwart, bruin of wat dan ook, het maakt Karen eigenlijk niet uit. Als het maar mooi is.

Karen heeft echter spijt van de uitspraak die ze op tv deed. Het nieuws dat ze naar de kapper ging leek plots wereldnieuws en jullie hadden echt wel interesse in dat nieuws. "Maar komaan, er zijn toch belangrijkere dingen in het leven dan dit?". Karen schrok donderdag zo hard van de massale reacties en de aandacht in de pers dat ze na het zoveelste telefoontje van journalisten besloot om haar afspraak bij de kapper te annuleren. "Ik ga mijn haar echt wel onder handen laten nemen maar ik ga dat zeker niet meer op voorhand aankondigen", vertelde Karen zaterdagavond aan de Showbizz-Site. "Ik heb besloten om te wachten tot de storm is gaan liggen en ga dan onaangekondigd naar de kapper", Wat Karen donderdag beleefde was ook niet normaal. De pers maakte zich klaar om vrijdag bij de kapper van Karen post te vatten om toch maar als eerste foto's van het nieuwe kapsel van Karen Damen te kunnen publiceren. "Ik moest zaterdagavond op een evenement voor het goede doel zijn en iedereen van de pers wou aanwezig zijn maar die zouden alleen maar voor mijn nieuwe kapsel komen en dat wou ik niet".

Zelf schatten we de kans groot in dat Karen toch wel héél binnenkort naar de kapper zal gaan. Deze zomer neemt ze namelijk een nieuwe tv-programma op waarover Karen nog niets kan vertellen. Tegen dan zal Karen ongetwijfeld met een ander kapsel door het leven gaan. Wij zijn benieuwd!
 

Tags:

Meer nieuws over:

Karen Damen, K3, Van Gils & Gasten

Gerelateerde foto's:

Rode Neuzen Dag XL

K3 - Antwerpen - 29/11/2019

Eerste draaidag Familie

Karen Damen - Lint - 27/11/2019

Jubileumshow 20 jaar

K3 - Puurs - 06/04/2019

Kathleen kondigt afscheid aan

K3 - Schelle - 23/03/2009

Dancing With The Stars: compilatie

Karen Damen - Lint - 07/12/2018

K3 Vlindershow

K3 - Hasselt - 17/03/2018

Concert in Lotto Arena

Karen Damen - Antwerpen - 16/03/2018

Meet & Greet Makro

K3 - Machelen - 15/02/2018

Vlaanderen feest

Karen Damen - Antwerpen - 11/07/2017

Vlaanderen Feest

K3 - Antwerpen - 11/07/2017

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz:

Gerelateerde muziek:

Tracklist van K3