.
News Image

Coronacrisis: zelfs kerstconcerten worden geannuleerd

Vlaamse artiesten zullen coronacrisis nog lang voelen.


Niet één Vlaamse artiest heeft de komende weken een optreden, het is helaas niet anders. Maar niet alleen de optredens van dit weekend en volgende maand zijn massaal geannuleerd, sommige artiesten zullen de gevolgen van Corid-19 de rest van het jaar voelen. En helaas niet in positieve zin.

Verschillende artiesten lieten ons weten dat er ook al optredens voor deze zomer en zelfs het najaar werden geannuleerd. Sommige organisatoren gooien de handdoek in de ring en durven de grote investering om een evenement te organiseren niet meer aan. Zo zijn er zelfs al enkele kerstconcerten geannuleerd.



Volgens de optimisten zal alles na de coronacrisis weer snel weer op gang komen, maar heel wat gezinnen worden keihard getroffen. Niet alleen door ziekte, maar ook de man en vrouw in de straat moet het met minder inkomsten doen. Daardoor blijft er minder geld over om naar optredens en concerten te gaan. Het is dan ook niet zo onlogisch dat de gevolgen van Corid-19 nog verschillende maanden te voelen zullen zijn.