.
Jonas Van Geel en Jelle Cleymans
dinsdag 20 oktober 2020

Cleymans & Van Geel brengen single Heimwee uit

Prachtig nieuw duet. 


Het ganse land, de wereld, zit in een overstromend bad vol heimwee, thuis. We hebben heimwee naar het normale leven, naar de zomer vol zon en warmte. Heimwee naar elkaar; gisteren, nu en morgen. 'Heimwee' is ook de gloednieuw single van Vlaanderens beste vrienden- en muzikale duo.

Cleymans & Van Geel brengen met 'Heimwee' alweer een catchy popsong uit het debuutalbum (en oh ja, #1 Ultratop album) die je hoopvol melancholisch doet meewiegen in deze barre herfstdagen.



Extra leuk nieuws ook nog want wegens grote vraag naar tickets voor het concert van Cleymans & Van Geel op vrijdag 28 mei 2021 in de Stadsschouwburg Antwerpen, voegden de boezemvrienden een 2de concert toe. Ook op zaterdag 29 mei 2021 spelen Cleymans & Van Geel de zaal plat met hun mix van eigen nummers, Nederlandstalige covers en de nodige dosis humor. De tickets voor dit extra concert zijn nu al verkoop via livenation.be.

“Heimwee” van Cleymans & Van Geel verscheen op vrijdag 16 oktober 2020 als digitale download en via de courante streamingkanalen.

De song maakt ook deel uit van de tracklisting van het debuutalbum Cleymans & Van Geel.