.
De Planckaerts
woensdag 20 april 2022

Christopher Planckaert: ‘We hebben elkaar enorm gesteund’

Ze hadden het niet gemakkelijk

Van de ene dag op de andere bij je schoonouders gaan wonen, het is geen evidente keuze. Christopher kwam niet langer met zijn ouders overeen en dus was dit de beste oplossing volgens Eddy Planckaert en Christa. Kort daarna werd Stephanie zwanger van Iluna en werden ze al heel snel een echt gezinnetje.

Christopher gruwde niet van het idee om bij zijn schoonouders te gaan wonen, integendeel. En ook omgekeerd was dat niet het geval. “Christa en ik zijn geen moeilijke mensen. Wij zijn van het principe ‘leven en late leven’, hoewel er destijds heel andere dingen werden verteld. Wij hebben ons nooit gemoeid met de manier waarop Christopher en Stephanie hun leven leiden”, vertelt Eddy in Dag Allemaal.

Christopher kwam erbij, vlak nadat Eddy te maken kreeg met zijn faillissement. “We hebben elkaar enorm gesteund. Soms zonder dat we het beseften. Eddy kwam uit een moeilijke periode en ook voor ons was’t niet makkelijk. Maar wij zaten daar liefdevol samen. We fantaseerden toen al over de dingen die wij nu aan’t doen zijn. Onze liefde voor elkaar is in die periode gegroeid.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Eddy Planckaert

Meer Over:

Eddy Planckaert