.
Christoff
zondag 13 december 2020

Christoff zwaar gepest op school

'Nu zijn ze wel te ver gegaan'

Zaterdag was Christoff te gast in ‘Speeltijd’ op Joe. De zanger was twee uur lang in het programma van Ann Van Elsen te gast en vertelde er honderduit over zijn jeugd op school. En dat was niet altijd de meest prettige periode, Christoff werd namelijk gepest.

Christoff deed al op jonge leeftijd mee aan de Soundmixshow op VTM, een programma waarin hij trouwens zijn idool Luc Steeno destijds imiteerde. Dat was in 1991, Christoff werd trouwens vierde tijdens het programma. Christoff was amper 15 jaar en moest voor de Soundmixshow heel wat lessen missen. “Rond de finale van de Soundmixshow kreeg ik lullige opmerkingen van de leraars. Zo van ‘Ah, we zien u nog eens! Moet gij niet voor de camera’s gaan staan?’ Altijd belachelijke opmerkingen, en dat ging alsmaar van kwaad naar erger."

Niet alleen de leraars begonnen Christoff te pesten, ook leerlingen deden lustig mee. Tijdens een show naar aanleiding van de 100 dagen hadden de leerlingen allemaal affiches van Christoff opgehangen was hij de running gag die dag. “Ik ging er eigenlijk al met een heel klein hartje naartoe. Mijn deelname aan de Soundmixshow was zo’n beetje de rode draad doorheen heel de show. Na afloop ben ik in de wagen gekropen en heb ik niet meer kunnen praten, dat was heel raar. Ons mama vroeg toen was er was, maar ik kon echt niets meer zeggen. Ik was zo vernederd. Ons mama is dan naar de directeur gegaan om te vragen wat er met mij aan de hand was en die zei toen: ‘Ja mevrouw, nu zijn ze wel te ver gegaan.' Toen ben ik van de dokter drie maanden niet meer naar school mogen gaan. Ik had heel zware uitslag in mijn gezicht, puur van de stress en heb ik een heel zware depressie gehad.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff