.
Christoff en Simonne
maandag 22 maart 2021

Christoff: “ik was toen echt in paniek”

"Ik was toen echt in paniek en voelde me machteloos."

In het najaar heerste er even paniek bij zanger Christoff. Het coronavirus sloeg hard toe in de familie. Vooral mama Simonne was er zwaar aan toe.

“Mama was inderdaad enorm verzwakt”, onthult de zanger in Story. “We hebben op het punt gestaan om haar naar het ziekenhuis te brengen. Ik was toen echt in paniek en voelde me machteloos, want ik zat thuis in quarantaine. Ritchie en ik hadden immers ook positief getest”, blikt Christoff terug op die helse periode.

De 66-jarige moeder van Christoff geeft toe dat ze volledig van de kaart was: “Ik herinner me niets van die anderhalve week, heel vreemd”, getuigt Simonne over haar ziekte.

Ook zelf ondervindt Christoff nog steeds last van zijn coronabesmetting: “Ik raak moeilijk uit mijn woorden en ben heel vergeetachtig. Frusterend”, aldus Christoff die vooral sukkelt met zijn kortetermijngeheugen. Al is ook zijn geur- en smaakzin nog niet volledig herstel.

“Maar ik vind niet dat we mogen klagen. Er zijn veel mensen die het veel erger hebben gehad dan wij”, besluit Christoff in Story.

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff