You are here

Christoff bezorgt zus Lindsay kopzorgen

20/02/2018 17:00-

Lindsay heeft problemen met haar broer Christoff.

Zangeres Lindsay geniet met volle teugen van haar twee maanden oude dochtertje Lisa-Marie. Toch ervaart ze soms wat problemen met haar broer Christoff. Wat doet Christoff fout?

Lindsay vertelt in Dag Allemaal openhartig over haar kleine wondertje. Lisa-Marie is een héél brave en rustige baby die enkel huilt als ze honger heeft of een volle pamper. De nachtrust verloopt wel wat moeizamer voor Lindsay. Lindsay geeft toe dat ze haar acht tot negen uur slaap nodig heeft en sinds de bevalling moet ze het doen met een uur of vier. Zwaar. Gelukkig heeft ze een liefhebbende echtgenoot.

Het vaderschap bevalt haar echtgenoot Kris goed. Toch wil Lindsay hem ’s nachts wat sparen want de dag nadien wordt Kris weer op het werk verwacht. Lindsay wil ook een onwaarheid over de naam Lisa-Marie ontkrachten. Veel mensen denken dat Lisa-Marie genoemd is naar de dochter van Elvis Presley, maar dat is niet waar. Lindsay wou graag een dubbele naam en deze lag al na vier maanden zwangerschap vast. Leuk is ook dat haar eigen meter Marie-Louise heet en die van Kris Maria, dat maakte het extra mooi.

Lindsay geniet met volle teugen van haar dochtertje en glimt van trots. Het was dan ook een lange weg om zwanger te worden. Zelfs kunstmatige inseminatie lukte niet. Uiteindelijk moest het koppel beroep doen op IVF. En uiteindelijk dreigde het allemaal nog mis te lopen. Lisa-Marie was uitgerekend voor 6 januari maar in allerijl moest de bevalling in gang gezet worden. Lindsay vertoonde immers tekenen van zwangerschapsvergiftiging, dus besloten de dokters om in te grijpen. Zo kwam Lisa-Marie bijna drie weken te vroeg ter wereld. Wat een ongelofelijk gevoel als ze Lisa-Marie eindelijk in haar armen mocht nemen. Lindsay droomde altijd van twee kinderen, een jongen en een meisje, maar met Lisa-Marie heeft ze eigenlijk al het gevoel dat haar gezinnetje compleet is. Kan ze het nogmaals opbrengen om die lange IVF-weg te ondergaan?

Lindsay heeft het in Dag Allemaal ook over haar broer, zanger Christoff, die peter is van Lisa-Marie. Christoff is heel trots, maar ook heel bezorgd. Al tijdens de zwangerschap wees Christoff zijn zus erop dat ze moest oppassen, kalm blijven, geen foto’s signeren want de griep was in ’t land, niet te lang rechtstaan,… Beetje overbezorgd. Maar er is meer… Lindsay moet Christoff af en toe ook intomen qua cadeautjes. Anders zou Lisa-Maria al zwemmen in de cadeaus. Zo wou Christoff haar onlangs een auto met afstandsbediening kopen waar Lisa-Marie in kon zitten… Maar Lindsay maakte duidelijk dat hij daar niet mee moest afkomen. Maar dat Lindsay haar broer af en toe moet intomen weegt natuurlijk niet op tegen de liefde die hij voor zijn petekind voelt.

2018 is trouwens een feestjaar voor Lindsay want ze staat 10 jaar op de planken als soloartieste en dat viert ze op 29 april met een speciale avond én een nieuw album.

Meer nieuws over:

Lindsay, Christoff

Gerelateerde foto's:

10 jaar Lindsay

Lindsay - Geraardsbergen - 29/04/2018

La Mamma

Christoff - Vilvoorde - 01/01/2018

Kerstconcert

Christoff - Brussel - 17/12/2017

Vrienden voor het leven Tour 2017

Christoff - Oostende - 25/11/2017

Vrienden voor het leven Tour 2017

Lindsay - Oostende - 25/11/2017

2 Meisjes Op Het Strand

Christoff - Oostende - 09/08/2017

Feest op het plein

Lindsay - Kalmthout - 14/08/2017

Vlaanderen feest

Christoff - Antwerpen - 11/07/2017

Foute Party 2017

Christoff - Gent - 30/06/2017

Hitfestival

Christoff - Oostende - 03/03/2017

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz: