.
News Image

Chris Van den Durpel zet laatste Familieraad-week in

Welke teams zie je in deze laatste week aan het werk?
Op maandag 18 augustus 2014 trapt Chris Van den Durpel samen met zijn bekende typetjes de laatste week Familieraad af. Met gemiddeld 562.474 kijkers die op de afspraak waren – goed voor een marktaandeel van 27,6% (VVA 18-54, live +6) – kan de gastheer terugblikken op een mooi zomerparcours. Tien teams doen nog één keer een gooi naar de 1.000 euro voor de spaarpot van Meneer Konijn. Om de buit binnen te halen, moeten ze correct inschatten wat 100 Vlamingen geantwoord hebben op belangrijke en minder belangrijke levensvragen. Benieuwd welke som de bekende Vlamingen aan het einde van de rit verzameld zullen hebben voor het goede doel. Ook komen we te weten waaraan een BV veel geld uitgeeft, waar schoonmoeders vaak kritiek op hebben en waaraan je een macho herkent. MAANDAG 18 AUGUSTUS: BIG BROTHER VS VTM-KOKS Walter Grootaers neemt het samen met 'Big Brother'-kandidaten Steven Spillebeen, Bart Van Opstal en Frank Molnar op tegen 'VTM-koks' Sofie Dumont, Stéphane Buyens, Kenny Bernaerts en Albert Verdeyen. DINSDAG 19 AUGUSTUS: TEGEN DE STERREN OP VS DE GROTE SPRONG 'Tegen de Sterren Op'-acteurs Guga Baúl, Chris Van Espen, Ivan Pecnik en Walter Baele neemt het op tegen het team van 'De Grote Sprong' met Evi Hanssen, Tanja Dexters, Sergio Quisquater en Véronique De Kock. WOENSDAG 20 AUGUSTUS: VTMKZOOM VS DEADLINE 14/10 De ploeg van 'VTMKZOOM' met Arne Vanhaecke, Femme Swinnen, Bab Buelens en Nick Alliet neemt het op tegen de acteurs van 'Deadline 14/10' met Sven De Ridder, Hilde Heijnen, Viv Van Dingenen en Marc Lauwrys. DONDERDAG 21 AUGUSTUS: LILI EN MARLEEN VS X FACTOR De acteurs uit 'Lili en Marleen' met Carry Goossens, Christel Domen, Marilou Mermans en Grietje Vanderheijden nemen het op tegen het team van 'X Factor' met Kris Wauters, Maurice Engelen, Liliane Saint-Pierre en Udo Mechels. VRIJDAG 22 AUGUSTUS: SPOED VS DE ZONEN VAN VAN AS De cast van 'Spoed' met Truus Druyts, Wim Van de Velde, Christel Van Schoonwinkel en Anke Helsen neemt het op tegen de acteurs uit De Zonen van Van As met Jaak Van Assche, Tania Kloek, Peter Thyssen en Liesa Naert. Familieraad, van maandag tot vrijdag rond 20.20 op VTM.

Download onze app voor iOS of Android

Meest recente foto’s van Walter Grootaers, Steven Spillebeen, Guga Baùl, Ivan Pecnik, Evi Hanssen, Tanja Dexters, Sergio, Bab Buelens, Hilde Heijnen, Carry Goossens, Kris Wauters, Liliane Saint-Pierre, Udo en Jaak Van Assche:

Bio van Walter Grootaers, Steven Spillebeen, Bart Van Opstal, Frank Molnar, Sofie Dumont, Stéphane Buyens, Kenny Bernaerts, Albert Verdeyen, Guga Baùl, Chris Van Espen, Ivan Pecnik, Walter Baele, Evi Hanssen, Tanja Dexters, Sergio, Véronique De Kock, Arne Vanhaecke, Bab Buelens, Sven De Ridder, Hilde Heijnen, Viv Van Dingenen, Marc Lauwrys, Carry Goossens, Christel Domen, Marilou Mermans, Grietje Vanderheijden, Kris Wauters, Maurice Engelen, Liliane Saint-Pierre, Udo, Truus Druyts, Wim Van de Velde, Christel Van Schoonwinkel, Anke Helsen, Jaak Van Assche, Peter Thyssen en Liesa Naert