.
Lenny uit Blind Getrouwd
zondag 13 juni 2021

Chloé over Lenny uit Blind Getrouwd: “hij is helemaal klaar om papa te worden”

"Hij is helemaal voorbereid!"

Lenny en Chloé deden allebei mee aan Expeditie Robinson en in november verwacht het koppel hun eerste Robinson-baby. Al kan je Lenny natuurlijk ook kennen van zijn deelname aan Blind Getrouwd.

Volgens Chloé is Lenny er helemaal klaar voor om papa te worden. De ouders van Lenny baatten een crèche uit: “Toen hij van z’n nachtshift bij de politie thuiskwam (Lenny was vroeger agent, red.), lagen er kleine kindjes in zijn kamer te slapen. Ik ben er zeker van: hij is helemaal voorbereid!” lacht Chloé in TV Familie.

Chloé Evangelista heeft Portugese roots. Hoopt het koppel dat hun kindje wat van haar zuiderse temperament erft? “Lenny zei al dat hij hoopt dat het zijn karakter heeft. Maar dat was om te lachen”, voegt Chloé eraan toe.

“Er mag zeker pit in zitten, in het karakter van ons kind. En dat zal wel: Lenny en ik zijn ook zo. Avontuurlijk ingesteld, bedoel ik. Lenny is wel iets zachter van karakter dan ik. Het zou mooi zijn als ons kindje dat van hem meekrijgt”, klinkt het vertederend bij Chloé in TV Familie.